Peach kleurige Kersenbloesem

Bloesembomen zijn prachtig en wanneer ze in bloei staan zijn het echte eye catchers in je tuin. Na enkele weken valt de bloesem uit en kijk je de rest van het jaar tegen een stam aan. Zonde! Met zijden bloesem van hoge kwaliteit en een frame van échte houten boomstammen geniet je alle seizoenen van deze sierlijke blikvanger.

Voor dit project heb ik een vrijstaande kunstbloesemboom ontworpen met peach kleurige Japanse kersenbloesem van hoogwaardig zijden. Je kunt rond de hele boom wandelen en ‘m uit iedere hoek bewonderen. De boom heeft een hoogte van 3 meter en de diameter 3 meter. Zeker in combinatie met het rechthoekige zwembad komt deze bloesem echt tot zijn recht.

Een boom wordt zorgvuldig opgebouwd en altijd ter plekke vormgegeven. Het frame wordt met aandacht voor de omgeving samengesteld en vormt de basis van de bloesem. Voor dit project is gekozen voor organische vorm. Vervolgens is de stam laag voor laag aangekleed met zijden kersenbloesem. De kunstboom is vervolgens bewerkt met een UV spray en waterafstotend gemaakt. Zo geniet je alle seizoenen van een kunstbloesemboom in bloei!

Wil je zelf ook zo’n unieke creatie in je tuin? Neem dan contact met op. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.