Betaalmethoden

iDeal

Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer je bij webwinkels het logo van iDEAL aantreft dan kun je daar met iDEAL betalen.

Creditcard

Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Het kan zijn dat de creditcardorganisatie je vraagt de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Bankoverschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf over te maken via een bankoverschrijving. Je maakt dat het totaal bedrag over naar:

ABN Amro bank
Iban: NL44ABNA0642317860
Bic: ABNANL2A

Zodra het bedrag op deze rekening is bijgeschreven, zullen we de bestelling naar je verzenden.

Paypal

Shop met een gerust gevoel. PayPal gebruikt een krachtige versleutelings- en fraudepreventietools om je financiële gegevens te beschermen. Bovendien kan PayPal Aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen dekken. Voor meer informatie less verder op de website van PayPal

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor setafiori.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

Bancontact

Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.