Betaalmethoden

iDeal

Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer je bij webwinkels het logo van iDEAL aantreft dan kun je daar met iDEAL betalen.

Creditcard

Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Het kan zijn dat de creditcardorganisatie je vraagt de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Bankoverschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf over te maken via een bankoverschrijving. Je maakt dat het totaal bedrag over naar:

ABN Amro bank
Iban: NL44ABNA0642317860
Bic: ABNANL2A

Zodra het bedrag op deze rekening is bijgeschreven, zullen we de bestelling naar je verzenden.

Paypal

Shop met een gerust gevoel. PayPal gebruikt een krachtige versleutelings- en fraudepreventietools om je financiële gegevens te beschermen. Bovendien kan PayPal Aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen dekken. Voor meer informatie less verder op de website van PayPal

Riverty – Achteraf betalen (Nederland)

Betaal, beheer en volg facturen van al je favoriete webshops eenvoudig met de Riverty-app en het MyRiverty-portaal. Voor meer gemak en een beter overzicht. Betaal dus gemakkelijk achteraf online en krijg zo meer grip op je financiën.

Klarna – Betaal later of slice it.

Met de Klarna betaalmethoden wordt shoppen nog leuker. Met Klarna betaal je je aankoop nu, of tot en met 30 dagen later.

of slice it!
Shop vandaag je favoriete product, spreid het aankoopbedrag uit over 60 dagen en betaal in 3 rentevrije termijnen. Hoe? Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso. Zo heb je er geen omkijken meer naar en geniet je maximaal van je nieuwe aankoop. Eerder aflossen kan altijd.

Bancontact

Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.