Retourneren

Retourneren van bestelde producten kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Als je eerst (binnen 14 dagen na ontvangst) aan ons meldt dat je de overeenkomst wenst te herroepen, dan heb je vervolgens nog eens 14 dagen om het product retour te sturen (Zie herroepingsrecht hier onder).

E-mailadres info@setafiori.nl
Telefoonnummer 06-46204542

Retouradres:

Seta Fiori
De Groenling 43
4631 MM Hoogerheide

Wanneer wij je zending terug ontvangen en gecontroleerd hebben, zal er een kredietnota opgesteld worden. We storten het volledige aankoopbedrag (inclusief 1e oorspronkelijke verzendkosten) terug binnen 14 dagen na herroeping.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Herroepingsrecht

Als particuliere consument heb je het recht om aan Seta Fiori mee te delen dat je afziet van de aankoop en dit zonder opgave van een motief en zonder extra kosten, binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed. Zakelijke klanten (ook kleine zelfstandige) hebben geen herroepingsrecht.

Indien je op deze mogelijkheid beroep wilt doen, kan je ons een mailtje te sturen met de vraag voor een retourlabel. Deze kun je dan zelf uitprinten. Je kan er ook voor kiezen om de producten binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terug te sturen. Vermeld dan duidelijk dat je wilt herroepen.
Aan de hand van het soort product krijg je van ons instructies via welke transporteur en hoe het retour zal verlopen. De verzendkosten van retouren zijn voor eigen rekening.

Let op – onze producten worden verzegeld zodat er zo min mogelijk misbruik en schade mogelijk is. We verzoeken je daarom de goederen met de ongebroken zegel, en in de originele, en onbeschadigde, ongebruikte staat terug te zenden en het liefst in de originele verpakking.

Opgelet!
Bij sommige producten en/of diensten is het niet mogelijk om af te zien van de aankoop:

  • Producten die speciaal volgens jouw wensen gemaakt worden.

Neem  alsjeblieft een wel overwogen beslissing. Onze bomen en potten worden met zorg verpakt. Dit betekent dat daar veel materiaal en tijd aan wordt besteed. Daarbij worden door de grootte van de bomen helaas niet de normale PostNL tarieven gehanteerd, maar een duurder tarief vanwege het speciale transport.

Als je gebruikt wilt maken van het herroepingsrecht kun je onderstaand formulier downloaden, invullen en meesturen met de producten.

Download het standaard Europese modelformulier voor herroeping